Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor Melken voor Morgen Rundveehouderij.
*De ticketprijzen zijn inclusief een lunch en rondleiding bij de kaasboerderij. |
Melken voor Morgen is een evenement van de vakbladen Veehouderij Techniek en Elite
Op woensdag 9 oktober 2024 vindt de vierde editie van deze kennisdag plaats. Dit keer bij kaasboerderij Verweij in Polsbroek.
De dag staat in het teken van het optimaal benutten van genetisch potentieel. Hou de website in de gaten voor meer informatie over de sprekers en het programma.
Tijd | Spreker | Onderwerp |
---|---|---|
10.00 uur | Deur open | Aanmelden en koffie |
10:20 - 10:30 | Opening | Opening evenement |
10:30 uur | Mario Calus | Veranderende fokdoelen |
11.15 uur | Willem van Laarhoven | Waarom de Nederlandse koe niet ouder wordt |
12.00 uur | Pauze | Lunch (aangeboden door Vakblad Elite) |
12.45 uur | Karel de Greef | Fokkerij en maatschappij |
13.30 uur | 0Wim Kraaijenzank | Vruchtbaarheid in vreemde handen |
14.15 uur | Korte pauze | Klaarmaken voor rondleiding |
14.30 uur | Rondleiding | incl. bezoek kaasmakerij |
15.15 uur | Borrel | Afsluiting met drankjes |
Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor Melken voor Morgen Rundveehouderij.
*De ticketprijzen zijn inclusief een lunch en rondleiding bij de kaasboerderij. |
Melken voor Morgen Rundveehouderij vindt plaats bij kaasboerderij Verweij in Polsbroek.
Kaasboerderij Verweij is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is in 1977 opgericht door de eerste generatie op de boerderij. In 2009 namen de drie broers, Cock, Pieter en Jaco, het stokje over van hun ouders. Zowel de voorgaande als de huidige generatie is diep betrokken bij de bedrijfsvoering en levert een actieve bijdrage aan het denkproces. Ondertussen heeft ook de derde generatie zich aangesloten en bovendien helpen diverse familieleden regelmatig mee. Alle familieleden, evenals de werknemers, zijn zeer toegewijd aan de onderneming. Deze betrokkenheid strekt zich uit tot alle facetten van het bedrijf, inclusief de zorg voor de koeien en de productie van de kaas. Dankzij de nauwe banden binnen de familie zijn de communicatielijnen kort, is de werkwijze flexibel en wordt er continu gezocht naar innovatieve oplossingen. Met veel enthousiasme streven zij ernaar om hun eindproduct, de echte en heerlijke boerderijkaas, naar een hoger niveau te tillen.
Heb je vragen over dit evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail@agrimedia.nl.
Melken voor Morgen vindt plaats bij kaasboerderij Verweij in Polsbroek
Wil je in contact komen met veehouders en veeartsen die openstaan voor de toekomst? Word sponsor van dit evenement.